Всички категории

Пивоварен разтвор

Свържете се с нас за помощ

E-mail: vincent@dynp-tech.com
продажби@dynp-tech.com

Телефон: 0086-13736195742

Добавете: Стая 401-32, No.288, Xilu Road, област Zhenhai, 315212, Ningbo China

10

Представяне

Разположена в град Нингбо, Ningbo Deyang Enpu Technology Co., Ltd е специално да проектира и предоставя различни видове продукти от неръждаема стомана главно в съоръжения за бира.

Разчитайки на 10-годишен опит, нашите професионални екипи са предоставили услуги на повече от 50 клиенти от цял ​​свят. Сега се фокусираме върху проектирането и производството на пивоварна, битови резервоари, ярки бирени резервоари, резервоари за гореща вода, резервоари за студена вода и други резервоари от неръждаема стомана за различни цели. Ние също така можем да предоставим различно решение за оборудване за домашно пивоварство, оборудване за пивоварни в кръчми, оборудване за пивоварство Micro и търговско оборудване за бира.

В бъдеще Ningbo Deyang Enpu винаги ще се фокусира върху проектирането и разработването на оборудване за пивоварство на занаятчийска бира с нашите клиенти, ще увеличи инвестициите в научноизследователска и развойна дейност, ще предостави по-професионални продукти и услуги на клиентите по целия свят.